BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres

Név: Music Garden Singers
Alakulás éve: 1986
E-mail: hortusmusicus@szodliget.tvnet.hu
Egyéb elérhetőség: 2600 - Vác
Honvéd u. 3.
 
Az együttes 1986-ban alakult Vácott Hortus Musicus Énekegyüttes néven, repertoárjukon többségében a capella stílusban előadott klasszikus, egyházi és spirituálé kórusművek szerepltek. Az együttes 2000-ben kisérőzenészekkel (koncertező gyakorlott muzsikusokkal, főiskolai zenetanárokkal) egészült ki.
Az együttes tagja jenleg 6 énekes és 3 hangszeres zenész (zongora,dob,gitár).
Fennállásuk óta több mint 400 koncerten vagy zenés fellépésen vettek részt. Az együttes 2000-ben több nemzetközi fesztiválon és versenyen sikeresen közreműködött, valamint elnyerte a Nemzetközi Lyra-díjat. Jelnlegi repertoárjukon jazzesített klasszikus hangszeres kompozíciók, gospelek, musicalek, madrigálok, motetták szerepelnek.
Külföldön felléptek Arnhemben, Fanoban, Loretoban, Montegiorgioban, Cataniában, Münchenben, Langeringenben, Altmünsterben, Bécsben, Strasbourgban, Evianban, Bairben.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Hommage à Kocsis Zoltán | Rácz Zoltán kamaraestje
Zeneakadémia
Bach - Duruflé - Szathmáry
MÜPA
Budapesti Vonósok: Klasszikusok tükrében 1.
Koncertterem
Lemezajánló
További lemezek