Program

Pajta-koncert a BMC-ben

18:00
Könyvtár
Műsor:

Csalog Gábor, Varga István, Varga Oszkár és zeneakadémiai diákjainak hangversenye.

Bach, Mozart, Beethoven, Schubert és Kurtág művei
Alföldi Nelli, Balázs Emma, Deák Hanna, Farkas Botond, Forgó Benjámin, Forgó Boglárka, Fóris Zsófia, Kalocsai András, Koppán Kata, Lescsinszky Áron, Lena Loncar, Ludmány Gábor, Réti Eszter Boglárka, Tóth Barnabás, Vavrinecz András és Csalog Gábor

*****

Brahms: C -dúr trió
Varga Oszkár, Varga István, Csalog Gábor

 

A 15 évig folyó vértesacsai Pajta-kurzus és koncertjeinek helyszíne megszűnt. Helyette tavaly óta zeneakadémiai diákjaimmal másutt folytatjuk a közös nyári munkát.
A Kurtág-zenéket tanulmányozó és játszó Ludium-együttes az elmúlt tizenvalahány „Pajta-évben” volt aktív, majd a tagok szakmailag „felnőtté válása” okán ért véget. Mesterünk művein kívül klasszikus kamarazenéket is játszottunk, munkánk során legtöbbször Kemenes András is társult hozzánk. Az első évek csapatában voltak Fejérvári Zoltán, Szalai András, Tornyai Péter, Kiss Péter, Dubóczky Gergely és sokan mások - azóta már neves kollégáim.
A mai új csapat is rendkívüli tehetségekből áll, a jövő zenészeit remélhetjük belőlük. (Csalog Gábor)

A programra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, a koncertre maximum 80 jelentkezőt tudunk fogadni. Regisztrálni a papp.krisztina@bmc.hu email címen lehet, határidő: 2024. augusztus 30. 12:00. Mind a sikeres, mind a sikertelen regisztrációról válaszlevelet küldünk.

Galéria
2Kép
2024 augusztus 31 szombat