BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Cs. Nagy Ildikó
Név: Cs. Nagy Ildikó
Hangszer: zongora
 
Cs. Nagy Ildikó zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végezte, ahol tanárai Hambalkó Edit, Nádor György, Devich Sándor és Mihály András voltak. Művészdiplomáját 1992-ben szerezte meg. 1990-től 1992-ig ösztöndíjasként az Illinois State University (USA) mesterkurzusának hallgatója volt Módos Gellért és Ko Iwasaki tanítványaként. Master of Music diplomáját 1992-ben kapta meg.

1992-1993-ban a Győri Zeneművészeti Főiskola, 1993-1994-ben a Bilbaói Kodály Intézet (Spanyolország), 1994-től a Váci Zeneművészeti Szakközépiskola és a Budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola tanárképző karán zongorát tanít. Kamaramuzsikusként rendszeresen ad koncerteket Magyarországon és külföldön. CD-felvételei jelentek már meg Ábrahám Márta hegedűművésszel (Belgiumban) és Klenyán Csaba klarinétművésszel (BMC).
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Reflexiók | Revóczky Ottília és Csabay Domonkos koncertje
Könyvtár
Magyar Kincsek 1. | Varga Judit művének magyarországi bemutatója
Pesti Vigadó
Generációk I. | Kortárs művek vonósnégyesre
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek