BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Hajnóczy Júlia
Név: Hajnóczy Júlia
Születési hely: Veszprém
Születési dátum: 1977
Hangszer: ének - szoprán
 
Hajnóczy Júlia a Liszt Ferenc Zeneművészeti Fősikola magánének és opera szakán szerzett diplomát Gulyás Dénes és Kovalik Balázs tanítványaként.

2000-ben II. helyezést ért el a Fiatal Koncertművészek Nemzetközi Versenyén, majd megnyerte az Országos Strauss - Schumann Jubileumi Dalversenyt. 2001 óta rendszeresen koncertezik itthon és külföldön a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, Kocsis Zoltán vezényletével, valamint a Magyar Rádió Zenekarával Vásáry Tamás irányításával, továbbá Németországban a Westdeutsche Rundfunkorchester és a Münchener Rundfunkorchester szólistájaként.

2002-ben közreműködött Gulyás Dénes és Vigh Andrea estjén a Zeneakadémia Nagytermében, a gödöllői királyi kastélyban. A Nagykovácsi Linum Fesztiválon önálló dalestet adott, majd részt vett Hamari Júlia mesterkurzusán Bécsben. A GlaxoSmithKline pályázatának kiemelt támogatottja. 2005-ben felvételt nyert az augsburgi Zeneművészeti Főiskolára, ahol Prof. Edith Wiens növendéke lett. 2006-ban Mozart Don Giovannijának Zerlina szerepével debütált a Budapesti Tavaszi Fesztiválon.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Elbphilharmonie Jazz Akadémia 2023
Elbphilharmonie
A 21. századi Lied - Válogatás a Hochschule für Musik München fiatal zeneszerzőinek dalaiból
Könyvtár
Hellas öröksége - Antik hatások a XX. és a XXI. században
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek