BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Molnár Andrea
Név: Molnár Andrea
Születési hely: Budapest
Születési dátum: 1988
Hangszer: furulya
Együttes: Bacchus Consort/Rosella
 
Középfokú zenei tanulmányait a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában végezte el Kállay Gábor vezénylete alatt, akit a mai napig is mentorának tekint.

Később az Amszterdami Zenei Egyetem hallgatója lett, tanárai Jorge Isaac és Paul Leenhouts voltak. Hazatérve megszerezte alap és zenetanári diplomáját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán, ahol tanára Viha Levente volt.

2016-ban Művész mester képesítést kapott a Krakkói Zeneakadémián Erik Bosgraaf mentorálása alatt. Tudását mesterkurzusokon tökéletesítette ( Januj Anna, Prehoffer Gábor, Thiemo Wind, Jorrit Tamminga ). Jelenleg több barokk és kortárszenei együttes tagja - Musica Profana, Mandel Ensemble -, emellett a Rosella régizene együttes művészeti vezetője.

Nemcsak a magyar régizenei életben, de a magyar kortárszenei életben is tevékeny, mutatja ezt több önálló kortárszenei furulya estje, vagy saját szervezésű kortárszenei furulya mesterkurzusa.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Folytatódik az Eötvös Péter Alapítvány nemzetközi mentorprogramja
Budapest
Dohnányi Quartet 3/3. | Beethoven, Schnittke + pravoszláv kórus-tételek
Könyvtár
Találkozások - Kedves Csanád, Matkó Tamás és Szigeti Máté szerzői estje
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek