BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Tóth Tamás
Név: Tóth Tamás
Hangszer: trombita
E-mail: ciro@acenet.hu
Link: www.brass5.hu
Együttes: Brass In The Five
 
Diplomáját a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán szerezte, mint karnagy. 1983-ban az Országos Főiskolai trombitaverseny I. helyezettje. A főiskola után a Honvéd Helyőrség karnagyaként dolgozott Veszprémben. Utána Nyíregyházán a Koncert Fúvószenekar vezető karnagya lett, valamint összhangzattan tanár a helyi Művészeti Szakközépiskolában. Jelenleg a gödöllői Chopin Zeneiskolában és a budapesti Szent István Gimnáziumban trombita tanárként működik. 1996 óta tagja a Brass in the Five rézfúvós kvintettnek.
Önálló koncertjei:
Budapesten a Mátyás-templomban, a Magyar Virtuózokkal Linzben, a Duna-palotában, orgonaművészekkel templomokban (Miskolc, Budapest, Nyíregyháza), a gödöllői Királyi Palotában, 2000 novemberében és decemberében Zágrábban és Prágában a Prágai Kamarazenekarral (J.S.Bach II. Brandenburgi verseny).
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Budafoki Dohnányi Zenekar: Tallér Zsófia emlékkoncert
Pesti Vigadó
Bartók és Veress - Triók | Osztrosits Éva sorozata
Könyvtár
mustMEET Composers | Magnus Lindberg
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek