BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Asztalos Bence
Név: Asztalos Bence
Születési dátum: 1973
Hangszer: ének - basszus
 
1973-ban született muzsikus családban. Az Országos Koncz János Hegedűversenyen többször díjnyertes, majd a Zeneakadémián szerez hegedűművészi diplomát 1996-ban, Sós Natasa és Devich Sándor tanítványaként. Részt vett Pierre Amoyal (Lausanne) és Fenyves Loránd több mesterkurzusán, valamint a Bécsi Filharmonikusok salzkammerguti zenekari akadémiáján. Szólistaként fellépett Európa több országában és Japánban. 1994 óta játszik a Fesztiválzenekarban.

Énekművészként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett operaénekesi diplomát Sólyom-Nagy Sándor osztályában. 2002-től a Deutsche Oper am Rhein stúdiójának tagjaként a düsseldorfi operában, illetve a duisburgi színházban hallhatta a közönség a Saloméban, a Toscában és az Ariadne Naxos szigetén című operában. Doktoranduszként a bécsi Zeneakadémián, Robert Hollnál folytatott tanulmányokat. 2000-től a Magyar Állami Operaházban is rendszeresen fellép.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Budafoki Dohnányi Zenekar: Tallér Zsófia emlékkoncert
Pesti Vigadó
Bartók és Veress - Triók | Osztrosits Éva sorozata
Könyvtár
mustMEET Composers | Magnus Lindberg
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek