Művészadatbázis

Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.

Just In Time


Zenekar, kórus, együttes

Alakulás éve
2005
További elérhetőség
Tóth Rózsa (manager)
+36 30 453 7362

 
A trióként induló, majd egy év múltán kvartetté bővülő zenekar a jazz új generációjába tartozó zenészekből alakult. Az együttes repertoárjában a tagok saját szerzeményei, sztenderdek és jazzes feldolgozások egyaránt megtalálhatók. A formáció egyediségét – zenei sokszínűsége mellett – a bensőséges légkör és a finom játékmód adja. Az énekesnő Fábián Julianna érett, átélt előadásmódja, fejlett stílusérzékkel és improvizatív készséggel párosul. A trió felkérésére a formációhoz időnként vendégművészek is csatlakoznak- köztük Fekete-Kovács Kornél és Ducsai Szabolcs.

Az együttes számos fellépést tudhat maga mögött fesztiválokon és klubokban, többek közt játszott már a Jazztergom Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon, a Columbus Jazz Klub és az A38 színpadán is - itt Roben Ford előzenekaraként.