BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Jobbágy Boglárka
Név: Jobbágy Boglárka
Születési hely: Budapest
Hangszer: hegedű
Együttes: Concerto Armonico
 
4 éves korában kezdett hegedülni, előbb a X., majd a XIX. kerületi Zeneiskolában. Általános iskolai tanulmányai befejeztével a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója lett, majd 2012 júniusában szerezte meg hegedűművészi és tanári diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Pichner Teréz és Kapás Géza növendékeként. 2009-ben - próbajátékot követően - egyedüli magyarként került be a németországi Schleswig-Holstein Musik Festival ifjúsági zenekarába, ahol olyan neves karmesterekkel és szólistákkal dolgozhatott együtt, mint Christian Eschenbach és Anne-Sophie Mutter.

Az aktív zenei élet mindig is fontos volt számára. A szimfonikus zenekari élethez először a Schleswig-Holstein Fesztiválzenekar, majd a Zeneakadémia Zenekar ázsiai turnéja adott kedvet. Ezt követően nyílt lehetősége az Óbudai Danubia Zenekarral fellépni, és - mint zenekari tag - számos itthoni, illetve külföldi nagy művésszel együtt zenélni.
2013 tavaszától állandó tagja a Spányi Miklós és Ábrahám Márta vezette Concerto Armonico Kamarazenekarnak, rendszeresen kamarázik, és bővíti a már meglévő repertoárt.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Mediterranean Impressions | Kortárs Spanyol zongoraest
Könyvtár
Fókuszban Magnus Lindberg - Az Eötvös Péter Alapítvány Mesterkurzusának záró koncertje
Koncertterem
Ulysses Journey 2022 | Ír-Magyar kortárs gitárzenei bemutató
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek