BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Januj Anna
Név: Januj Anna
Születési hely: Szeged
Születési dátum: 1978
Hangszer: furulya
Együttes: Weiner Leó Kamarzenekar / Weiner Leó Chamber Orchestra
 
Zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szegedi Konzervatóriumában, a Bécsi Zeneművészeti Főiskolán, a milánói “Accademia Internazionale della Musica” régizene tagozatán végezte, ahol 2002-ben szerzett diplomát. 2003-tól a lipcsei “Hochschule für Musik und Theater” hallgatója, ahol 2007-ben diplomázott. Tanárai: Lőrincz László, Anneke Boeke, Hans Kneihs, Pedro Memelsdorff és Robert Ehrlich.

Alapító tagja a hazai L'Eclisse kamaraegyüttesnek, a Savaria Barokk zenekar és az Orfeo zenekar vendégművésze. 2003 óta a tokaji Régizene Nyári Egyetem kurzusvezető tanára. Számos hazai és külföldi CD-felvétel közreműködője, koncertek szólistája Európa-szerte. Jelenleg régizene tanulmányai mellett modern furulyarepertoár-specifikus Aufbaustudium-ot végez a Lipcsei Zeneakadémián. 2006 óta a Magdeburgi Konzervatórium tanára.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája 2021, Debrecen
Zeneművészeti Kar
Versenyfelhívás: Joseph Haydn International Youth Competition Vienna
Online verseny
Sándor László zeneszerzés DLA záró koncertje
Zeneakadémia
Lemezajánló
További lemezek