BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Molnár Zsolt
Név: Molnár Zsolt
Születési hely: Budapest
Születési dátum: 1971
Hangszer: ének - bariton
 
1989-1990 között a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke, 1993-1998 között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ének szakán Andor Éva tanítványa volt. 1997-1998-ban részt vett Gregor József és Kováts Kolos kurzusain. Művészi továbbképzésben vett részt Polgár László, Sass Sylvia, Csengery Adrienn, Adorján Ilona és dr. Sípos Jenő tanároknál.

Az 1999/2000-es évadban a luxemburgi Conservatoire operaosztályának ösztöndíjasa volt, valamint 2000-ben Különdíjas lett a VII. Geszty Sylvia Nemzetközi Koloratur Énekversenyen. Szintén ez évben a Kamaraoperai Fesztivál - Operaénekesek Nemzetközi Versenyének egyik győztese Rheinsbergben. 2000-től a Magyar Állami Operaházban szólistája.

1998 és 2000 között belföldön és külföldön többször hangversenyezett a MATÁV Szimfonikus Zenekarral, Ligeti Andrással, valamint a Dohnányi Ernő Zenekarral (Hollerung Gábor vezetésével, Händel: Messiás - basszus szólamát énekelte) a Zeneakadémia Nagytermében, a Budapest Kongresszusi Központban, a Chassé Theaterben Phillips Bredaval, Hágában, végül az amszterdami Concertgebouw hangversenytermekben.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája 2021, Debrecen
Zeneművészeti Kar
Versenyfelhívás: Joseph Haydn International Youth Competition Vienna
Online verseny
Kurtág György: `Csendes sorok` Dobszay Lászlóról - Mizsei Zoltán filmje
BMC
Lemezajánló
További lemezek