BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Gulyás Emese
Név: Gulyás Emese
Születési hely: Budapest
Születési dátum: 1980
Hangszer: hegedű
 
7 évesen kezdett hegedülni Budapesten dr. Skultéty Antalné növendékeként. Konzervatóriumi tanulmányait Kóté Lászlónál és Tury Enikőnél folytatta, a Zeneakadémiát Kertész István osztályában végezte; kamarazenei képzését Hargitai Géza és Devich Sándor irányította. 2005-ben kitüntetéssel diplomázott.

2003-ban első helyen végzett az Országos Weiner Leó Kamarazenei Versenyen, 2004 februárjában pedig megnyerte a Yamaha International Scolarship for Strings budapesti meghívásos versenyét. Fontos szerepet tölt be életében a kvartettezés: 3 éve tagja a Corvinus Vonósnégyesnek, akikkel számos itthoni és külföldi koncerten játszik, többek között 2005 nyarán részt vett a csehországi Young Prague Fesztiválon.

A szóló- és kamarazenélés mellett több hazai zenekarban is muzsikál, a Danubia Szimfonikus Zenekar hangversenyeinek rendszeres résztvevője, valamint tagja az Erdődy Kamarazenekarnak, akikkel 2006-ban részt vett a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. A Zeneakadémia Doktoriskolájának hallgatója. 2008 óta rendszeres résztvevője a Budapesti Fesztiválzenekar produkcióinak.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája 2021, Debrecen
Zeneművészeti Kar
Versenyfelhívás: Joseph Haydn International Youth Competition Vienna
Online verseny
Sándor László zeneszerzés DLA záró koncertje
Zeneakadémia
Lemezajánló
További lemezek