BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Masa Anita
Név: Masa Anita
Hangszer: ének - szoprán
 
Zenei tanulmányait gordonka szakon kezdte, majd magánének és karvezetés szakon folytatta a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában.

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Tanárképző Intézetében 1994-ben diplomázott P. Schmiedt Annamária osztályában, ahol hangképző tanárként taníthatott tovább. A Zeneakadémia énekművész szakán 1996-ban szerzett diplomát Andor Éva osztályában. Walter Berry, Walter Moor és Csengery Adrienne kurzusain is részt vett, valamint rendszeres fellépője volt több Nemzetközi Elektroakusztikus Zenei Találkozónak, ill. számos kortárs magyar zenei darabot is bemutatott. A berlini Schaubühne és a Párizsi Őszi Fesztivál rendezésében egy Nabokov drámában Kurtág György darabjaival működött közre Bruno Ganz főszereplésével, melyért Artisjus díjjal tűntették ki. Az első Nemzetközi Barokk Énekversenyen ill. a Magyar Rádió Énekversenyén különdíjjal tüntette ki a zsűri.

A klasszikus és kortárs zenei fellépések mellett 1998-tól énekese a Sabbathsong Klezmer Bandnek, az együttes megalakulásától, valamint 2006-tól a CleanArt Társulat alapító tagjaként működik közre a Társulat valamennyi produkciójában, mint énekes színész.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
LIGETI 100 | A Budapest Music Center fesztivállal ünnepli a világhírű zeneszerző, Ligeti György centenáriumát
BMC
Eötvös Péter: Valuska│Opera-ősbemutató
Eiffel Műhelyház
Kurtág György: Fin de partie (A játszma vége) - magyarországi bemutató
Müpa
Lemezajánló
További lemezek