BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Jelasity Péter
Név: Jelasity Péter
Születési hely: Székesfehérvár
Születési dátum: 1976
Hangszer: szaxofon - tenor/szaxofon - alt/szaxofon - szoprán
Együttes: Future Café
 
A Hideg Juice és az Andante Jazz Quartet tagjaként szülővárosában került közel a jazzhez Juhász Zoltán tanítványaként. 1996 óta - ekkor nyert felvételt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékére - különböző budapesti zenekarokkal koncertezik. Az egyetemen Borbély Mihály és Csepregi Gyula voltak mesterei. 2000-ben diplomázott, azóta a Ghymes, Future Café, Laokoón Csoport, Kolinda és Chalaban zenekarokkal járja a világot. Részt vett a híressé vált Nexxt című színházi produkcióban is. Többek között játszott Vasil Hadzimanovval(SCG) is.
A Postás Zeneiskola Postai és Távközlési Művelődési Alapítvány Erkel Ferenc Zeneiskola jazz tanszakának szaxofon tanára. 2002 óta a Tropical Transformation zenekar tagja, amellyel 2002 július 31-én debütáltak a kapolcsi Művészetek Völgye Fesztiválon.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Reflexiók | Revóczky Ottília és Csabay Domonkos koncertje
Könyvtár
Magyar Kincsek 1. | Varga Judit művének magyarországi bemutatója
Pesti Vigadó
Generációk I. | Kortárs művek vonósnégyesre
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek