BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Blaskó Mihály
Név: Blaskó Mihály
Születési hely: Szarvas
Születési dátum: 1969
Hangszer: fagott
Együttes: Free Style Chamber Orchestra
 
Szarvason született 1969. október 3-án. Itt végezte alapfokú zenei tanulmányait. 1988-ban fagott szakon tett érettségit Kerekes Teréz tanárnőnél a Békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Debreceni Konzervatóriumában diplomázott 1993-ban. Tanárai voltak: Arnóth Balázs, Nemes Ferenc és Olajos György. A főiskolás évek alatt, illetve az azt követő két évben több helyen fagottozott és tanított. (Debreceni Csokonai Színház, Szabolcsi Szimfonikus Zenekar, Törökszentmiklós, Karcag)

1995. őszétől a Szigetmonostori Zeneiskolában tanított, tagja volt a Pest megyei Szimfonikus Zenekarnak. Két évig közreműködött egy kortárs zenei csoportban, a Nazália Oboa Quartett-ben. Jelenleg tizedik éve tanít a pomázi zeneiskolában és tagja egy itt alakult reneszánsz együttesnek, az Anello Consort-nak. Mindemellett fagottozik a Szentendrei Kamarazenekarban.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Átlátszó Hang 2023 | Ligeti Gitár Projekt - Concert Lecture
Könyvtár
Átlátszó Hang 2023 - Filmklub | Találkozás
Könyvtár
Elbphilharmonie Jazz Akadémia 2023
Elbphilharmonie
Lemezajánló
További lemezek