BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Hajdu Klára Quartet
Név: Hajdu Klára Quartet
Alakulás éve: 2008
E-mail: info@hajduklara.hu
Tel.: +36 70 940 2163
Link: /www.facebook.com/hajduklaramusic/
  www.hajduklara.hu
 
A Hajdu Klára Quartet 2008 tavaszán alakult Balázs József zongoristával, Soós Márton nagybőgőssel és Cseh Balázs dobossal, amellyel hazai klubokban és fesztiválokon egyaránt megfordultak.

A 2012-es év változást hozott a Quartet életébe, Balázs József és Cseh Balázs alapító tagok helyét Neumann Balázs zongorista és Hoff Marcell dobos vette át. A zenekar tagjai korábban is és jelenleg is játszanak együtt különböző formációkban, ízlésük és elképzeléseik hasonlóak, ezért hívták életre ezt a zenekart. Klára az eddig elért sikerei után szeretné saját elképzeléseit stílusához a legjobban illő zenésztársaival megvalósítani.

Repertoárjukban saját kompozíciók és jazz standardek mellett pop dalok átdolgozásai és népdalok is hallhatók. A mainstream jazz-t ötvözik populáris zenével és saját elképzeléseikkel, így hangzásviláguk egészen egyedi, szívből jövő akkusztikus muzsika, különleges zenei élményt ígérve a hallgatóságnak.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Central European String Quartet - II. Nemzetközi Zeneszerzőverseny
Bloomsday in Budapest zeneszerzői pályázat 2020
Hangszerek éve V. | Billentyűsök - Lakatos György ifjúsági sorozata
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek