BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres

Név: Szabad Hangok Énekegyüttes
Alakulás éve: 2003
 
A Szabad Hangok Énekegyüttes a kortárs zene iránti szenvedélyes elkötelezettségből, valamint a hiánypótlás céljával alakult meg 2003-ban. Az együttes fontosnak tartja, hogy a modern vokális művészet zenetörténeti jelentőségű fejlődésbeli állomásainak zeneműveit elsajátítva, a 20. századi zene előadási folytonosságát visszamenőleg is pótolja Magyarországon.

Rendszeresen műsorukra tűzik kortárs szerzők műveit, emellett a kórusművészet nagyobb előadói igényeket támasztó alkotásokat is meg kívánják szólaltatni, lépést tartva az európai kóruspaletta professzionális együtteseivel.

A külföldi együttesek kortárs zene iránti nyitottságát követve a hazai kórusélet vérkeringését a modern és kortárs művekkel szeretnék felfrissíteni. Céljuk, hogy inspirálják a mai zeneszerző-generációt és serkentsék a kórusmuzsikát szerető közönség mai zene iránti érdeklődését.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Ostravai Napok 2019 - Újzenei Akadémia és Fesztivál
Janáček Konzervatórium
The History of European Jazz - Könyvbemutató
Könyvtár
A Játék Éve 3. | Hangjáték - Lakatos György ifjúsági sorozata
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek