BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres

Név: Just In Time
Alakulás éve: 2005
Egyéb elérhetőség: Tóth Rózsa (manager)
+36 30 453 7362
 
A trióként induló, majd egy év múltán kvartetté bővülő zenekar a jazz új generációjába tartozó zenészekből alakult. Az együttes repertoárjában a tagok saját szerzeményei, sztenderdek és jazzes feldolgozások egyaránt megtalálhatók. A formáció egyediségét – zenei sokszínűsége mellett – a bensőséges légkör és a finom játékmód adja. Az énekesnő Fábián Julianna érett, átélt előadásmódja, fejlett stílusérzékkel és improvizatív készséggel párosul. A trió felkérésére a formációhoz időnként vendégművészek is csatlakoznak- köztük Fekete-Kovács Kornél és Ducsai Szabolcs.

Az együttes számos fellépést tudhat maga mögött fesztiválokon és klubokban, többek közt játszott már a Jazztergom Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon, a Columbus Jazz Klub és az A38 színpadán is - itt Roben Ford előzenekaraként.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Elbphilharmonie Jazz Akadémia 2023
Elbphilharmonie
A 21. századi Lied - Válogatás a Hochschule für Musik München fiatal zeneszerzőinek dalaiból
Könyvtár
Hellas öröksége - Antik hatások a XX. és a XXI. században
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek