BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Creative Art Trio
Név: Creative Art Trio
Alakulás éve: 1990
 
A trió jelen felállásban és néven 1990 óta működik. Ezen idő alatt több fesztiválon és Európa számos városában koncerteztek. Ezek közül is kiemelkedik az 1992-es sevillai EXPO-n, az 1993-as Budapesten megrendezett rádiós EBU-rendezvényen, valamint 1994-ben franciaországi és 1995-ben lengyelországi koncertjeiken elért kivételes sikerük.
Nagyszerű hangszertudásuk, muzikalitásuk és hosszan tartó együttműködésük következtében a Trió ma már egyike a legkeresettebb európai trióformációnak.
Együttműködésük során számos CD-t készítettek (It Was, What Was My Life; Debussy; Vukán; Chopin; Vukán; Atlanta, Georgia; Contrasts; Fly Bird; Forever; Romulus stb.), több nagynevű külföldi szólistával koncerteztek.
1998-ban a Creative Art Ensemble fennállásának 10. évfordulójára megjelent CD-jük a triót nagyzenekari kísérettel mutatja be két koncepcióban: Andalusian Cat, Capriccio Espagnol.
A trió 1999-ben részévé vált a Class Jazz Band nevű formációnak. Horgas Eszter fuvolaművésszel szövetkezve a "cross-over" műfaj magyar népszerűsítését vállalták. Nagy sikerű koncertjeiken, albumaikon alkalmanként más művészekkel egészülnek ki. A zenei anyagot Vukán György írja-hangszereli az együttes számára.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Mediterranean Impressions | Kortárs Spanyol zongoraest
Könyvtár
Fókuszban Magnus Lindberg - Az Eötvös Péter Alapítvány Mesterkurzusának záró koncertje
Koncertterem
CentriFUGA produkció: Befejezetlen Contrapunctus
FUGA
Lemezajánló
További lemezek