Tóth Viktor Tercett
Soul Café
IX. Ráday u. 11-13., 217-6986

szeptember 15., csütörtök, 23:00

Tóth Viktor a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán diplomázott 2003-ban. Egyetemista évei alatt alakította meg első zenekarát. Több jelentős magyar formáció tagja volt, számos élvonalbeli hazai és külföldi zenésszel játszott. Saját formációi a Road Six Sax, a Projekt 11 és a Tóth Viktor Tercett. Utóbbi 2004-ben alakult, műsorát a zenekarvezető kompozíciói alkotják, melyek Todd Willams narrációjával alkotnak egységet. A zenekar tagjai korábban több más formációban is játszottak együtt. Első lemezük 2005-ben jelent meg.

tvtercett.click.hu
tothviktor.iweb.hu


Tóth Viktor - altszaxofon
Orbán György - bőgő
Jeszenszky György - dob
Todd Williams - szöveg


Váczi Eszter Quartet
Soul Café
IX. Ráday u. 11-13., 217-6986

szeptember 16., péntek, 23:00

A Váczi Eszter Quartet 2002-ben alakult, mellyel Eszter azon régi vágya teljesült, hogy akusztikus jazzt énekeljen klasszikus jazztrió kísérettel. Mindnyájan képzett zenészek, Gátos Bálint kivételével a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakát végezték el. A zenekar koncertjein ismert és kevésbé ismert kompozíciók is elhangzanak. Az általuk előadott anyag egységét Eszter senkivel sem összetéveszthető hangja és a zenekarra jellemző igényes, de nem egyénieskedő hangszerelés teremti meg. A Quartet az elmúlt időkben számos rendezvényen, fesztiválon játszott.


Váczi Eszter - ének
Gátos Iván - zongora
Gátos Bálint - basszusgitár
Kovács Zsolt - dob


Dely Roby Trió
Soul Café
IX. Ráday u. 11-13., 217-6986
szeptember 17., szombat, 23:00

Dely Róbert 1971-ben született. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán diplomázott. Jelenleg saját zenekaraival, a Corner Delyvel és a Dely Roby Trióval dolgozik. A Dely Roby Trióról ezt olvashatjuk a Fonó honlapján: "Produkciójuk igazi európai kortárs jazz". A Trió számai Dely kompozícióira épülnek, de az élő előadás adja meg végleges formájukat. Minden koncert más hangulatú, ami visszahat zenéjükre. Legújabb felvételeikből hamarosan lemezt készítenek.

www.robydely.com


Dely Roby - gitár
Hárs Viktor - bőgő
Shango Dely - ütőhangszerek