Gyárfás István Trió -
Szalóky Béla
Paris, Texas Kávéház
IX. Ráday u. 22., 218-0570

szeptember 15., csütörtök, 23:00

Gyárfás István másfél évtizede alakította trióját, amellyel 1995-ben készítette el Live At The Jazz Café című első CD-jét. Gyárfás legfőbb zenei példaképe Wes Montgomery. Az utóbbi években a trió rendszeresen fellép a kitűnő jazzhegedűssel, Deseő Csabával. Vele készítették el tavaly Tale című albumukat. Hazai koncertek mellett nagy sikerrel szerepeltek Európa több országában. A Paris, Texas Kávéházban az egyik legkeresettebb harsonással, Szalóky Bélával, a Fesztiválon is hallható Szalóky Classic Jazz Band vezetőjével lépnek fel, igazi kávéházi hangulatot varázsolva.


Gyárfás István - gitár
Czakó Péter - basszusgitár
Cseh Balázs - dob

közreműködik: Szalóky Béla - harsona


Felly's Jazz
Paris, Texas Kávéház
IX. Ráday u. 22., 218-0570

szeptember 16., péntek, 23 h

A 2004-ben alakult Felly's Jazz az amerikai klasszikus jazz világát és a ma is népszerű jazzklubok hangulatát idézi. Előadásmódjukban vezető szerephez jut a szólóének a kivételes hangú énekesnő, Felicia jóvoltából. A megjelenésében is elegáns zenekar ragaszkodik a jazz örök értékeihez, de törekszik azok folyamatos megújítására is, valamint helyet adnak saját interpretációknak. Az archaikus és modern hangzásokat egyaránt ötvöző megszólalásmód igazi zenei élményt nyújt a jazzre különösen érzékeny fülűeknek is.


Kovács Felicia Flóra - ének
Juhász Attila - zongora
Molnár Péter - bőgő
Garami Gábor - dob


Neumann Balázs Trió
Paris, Texas Kávéház
IX. Ráday u. 22., 218-0570

szeptember 17., szombat, 23 h

A zenekar 2004-ben alakult, műsorukban a tradicionális jazzstílusokon át a mainstream jazzig hallhatóak darabok, megfűszerezve saját kompozíciókkal. A tagok mindannyian a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén szereztek művész-tanár diplomát, a hazai könnyűzenei, illetve jazzélet ismert és elismert zenészei. Számtalan produkcióban játszanak, hol együtt, hol külön-külön. Neumann Balázs a legkülönbözőbb műfajokban és alkalmakra komponált zenét. Szólólemeze 2001-ben jelent meg.


Neumann Balázs - zongora
Tóth Viktor - altszaxofon
Egri János - bőgő