BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Kerek Erzsébet
Név: Kerek Erzsébet
Születési hely: Budapest
Születési dátum: 1986
Hangszer: zongora
E-mail: kerekerzsebet@gmail.com
Tel.: +36 20 210-8395
 
1986. április 26-án született Budapesten. 1992 és 94 között a szigetszentmiklósli zeneiskolában, majd 2000-ig a csepeli Fassang Árpád Zeneiskolában Galy Istvánné tanítványa volt. 2005-ben végezte el a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumot Budapesten, ahol többek között Kecskés Balázstól, Csalog Gábortól és Félegyházi Károlytól is tanult.

2010-ben kitüntetéses egyetemi diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, 2011-ben pedig a Weingarten-Foundation ösztöndíját kapta meg, mellyel 1 évet tanulhatott a Birmingham Conservatoire-ban Philip Martin és Katya Apekisheva tanítványaként.

2015-ben zongorakísérőként vett részt a Szombathelyi Bartók Szeminárium és Fesztiválon, 2012-től pedig a Fasang Árpád Zeneiskola zongora tanára. Jelenleg a Zeneakadémia fúvós tanszékének fagott tanszakán korrepetítor.

Először 2007-ben lépett fel és adott szólóestet meghívott előadóként a Juventus Fesztiválon (Franciaország, Camrai), melyet minden évben újabb meghívás követett további kamarazenei, illetve szóló koncertekre. A koncertek felvételeit a francia, a belga, az Euroradio és a BBC is leadta. Szintén 2007-ben meghívást kapott a horvátországi Virtuoso fesztivál Chopin ciklusának négy állomásból álló koncertkörútjára. Ezt 2008-ban visszahívás követte. 2014-ben koncertezett a deCameron Kamarazenei Fesztiválon és a Tiberius Fesztiválon. Melyet további fellépések követtek Kolozsvárott (a Frences Auditóriumban), Székelyudvarhelyen, illetve a marosvásárhelyi Kultúrpalotában.

2014-ben elnyerte a Fischer Annie Zenei Előadóművészeti Ösztöndíjat.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
Dömötör Johanna és Simon Dávid fuvola mesterkurzusának zárókoncertje
Könyvtár
Pikolós gyöngyszemek - Kanyó Dávid sorozata - Új művek nyomában
Könyvtár
Budapesti moziestek: Celluloid álmok - Bollók Csaba rövidfilmjei
Könyvtár
Lemezajánló
További lemezek