BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
HARSONAVERSENY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Podhorszky Gábor
Név: Podhorszky Gábor
Születési hely: Zalaegerszeg
Születési dátum: 1980
Hangszer: gitár
E-mail: g.podhorszky@gmail.com
Tel.: +36 30 374 4175
 
Podhorszky Gábor gitárművész Zalaegerszegen született, zenei tanulmányait is itt kezdte, majd rövidesen a pécsi Művészeti Szakközépiskolában folytatta.

Tanári diplomát a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán szerzett Bozóki Andrea, Paulikovics Pál és Pavlovits Dávid gitárművészek irányításával.

Számos hazai és nemzetközi versenyen és mesterkurzuson vett részt, koncertezett szólistaként Magyarországon, Ausztriában, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban, Bulgáriában, Németországban, Szerbiában és Hollandiában. Együtt dolgozott Helmuth Österreich (World Guitar Orchestra) és Tako Koistra (Amsterdam Rádió Zenekar) karmesterekkel.

Idöröl idöre felbukkan különböző rock és világzenei formációkban. Jelenleg Hollandiában él, a Hágai Királyi Zeneakadémián folytat posztgraduális tanulmájnyokat klasszikus és barokk gitáron.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
8. Nemzetközi Zeneszerző Szeminárium - Ensemble Modern
Frankfurt
Ha szól a tárogató - Kiss Gy. László tárogatóművész koncertje
Óbudai Társaskör
Budapesti Vonósok - Klasszikusok tükrében 1.
Koncertterem
Lemezajánló
További lemezek