BMC HÁZ
OPUS JAZZ CLUB
ZENEI INFORMÁCIÓS KÖZPONT
BMC RECORDS
EÖTVÖS PÉTER ALAPÍTVÁNY
Művészek
Ez a BMC Művészadatbázisa, amely magyar, magyar származású vagy Magyarországon élő zeneművészekkel, illetve zenekarokkal, kórusokkal, együttesekkel és az általuk készített lemezekkel kapcsolatos információt tartalmaz.
Klasszikus kereső
Név
Album
Listák
Keres
Jazz kereső
-
Név
Album
Listák
Keres
Rőser Orsolya
Név: Rőser Orsolya
Hangszer: ének - szoprán
 
A Szent István király Zeneművészeti Szakközépiskola és Konzervatóriumban tanult 1992 és 1996 között; tanárai László Margit, Hamari Júlia és Schultz Katalin voltak. 1997 és 2002 között rendszeresen részt vett Hamari Júlia kurzusain Budapesten, Stuttgartban, Firenzében, Bad Libenzellében, Steinnauban, Eltville-ben és Bécsben.

1998-ban Az Év Énekese lett a Magyar Állami Operaház és a Deutsche Telekomm által szervezett versenyen. 1999-ben Operabál Gálaműsorának főszereplője, 2000-ben a Magyar Rádió Énekversenyének második helyezettje, 2002-ben döntős a Kanadai Nemzetközi és a hollandiai S' Hertogenbosch-i énekversenyeken.

2000-ben a bécsi Kammeroperhez szerződött, ahol elénekelte Adina (Szerelmi bájital) és Anina (Egy éj Velencében) szerepét. Emellett 1999 és 2003 között a Budapesti Operastúdió tagja. A magyar Operaházban fellép Barbarinaként (Figaro házassága), Gianettaként (Szerelmi bájital) és Iluskaként (János Vitéz). Számos koncertet ad külföldön és belföldön egyaránt.
Kiadványaink
Projektek
Hírek
További hírek
BonBon Matiné zeneszerzői pályázat
Budapest
Beethoven Budán - I. Budavári Beethoven Zeneszerzőverseny pályázati felhívása
Beethoven Budán Fesztivál
Kamarazene karnyújtásnyira - A Mobilis Saxophone Quartet és Seleljo Erzsébet
Zeneakadémia
Lemezajánló
További lemezek